12.10.2020 | DCA medarbejdernyhed

Har du nogensinde overvejet at bruge ”citizen science” i din forskning?

Et EIT Food-kursus om at inddrage borgere i videnskabelige aktiviteter, såkaldt ”citizen science” finder sted i efteråret. Kurset vil lære de studerende at anvende principper for ”citizen science” til at skabe aktiviteter, der inddrager borgere, via digitale gamification-platform.

Foto: Jesper Rais, AU Foto.

29.09.2020 | DCA medarbejdernyhed

Åbent for ansøgninger til Mejeribrugets ForskningsFond (MFF)

Nu er der åbent for ansøgninger til Mejeribrugets ForskningsFond (MFF). Ansøgningsfristen er den 26. november 2020.

Foto: AU Foto.

24.09.2020 | DCA

Nye idéer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021 – 2022. Deltag i online møder og hør om mulighed for at søge medfinansiering.

Morten Ambye-Jensen forsker i bioraffineringsteknologier, og det nye bioraffineringsanlæg på AU Foulum bliver en vigtig brik i omstillingen til et cirkulært og mere miljø- og klimavenligt landbrug. Foto: Lars Kruse, AU Foto.

21.09.2020 | DCA medarbejdernyhed

DCA's årsberetning udkommet på engelsk

Den engelske udgave af årsberetningen fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug er nu udkommet.

Foto: Jesper Rais

14.09.2020 | Calls

Bliv en del af Arlas og Aarhus Universitets ph.d.-program

Nu er der åbent for ansøgninger til Arlas og Aarhus Universitets ph.d.-program 2021. Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2020.

02.09.2020 | DCA medarbejdernyhed

GUDP-konference om alternative proteiner

GUDP inviterer til konference om alternative proteiner den 12. november 2020. Titlen er: Alternative proteiner på menuen – fremtidens klimavenlige kost med mindre kød.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

08.07.2020 | DCA medarbejdernyhed

Søg midler fra Aarhus Universitets Forskningsfond

Aarhus Universitets Forskningsfond har netop offentliggjort opslagene for AUFF Nova 2020 samt opslag for Publikationsstøtte og International mobilitet.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

07.07.2020 | DCA medarbejdernyhed

Årsberetning: Få indblik i fødevare- og jordbrugsforskningen på Aarhus Universitet

DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug har netop udgivet årsberetningen for 2019.

07.07.2020 | DCA medarbejdernyhed

Søg forskningsmidler hos Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden har netop offentliggjort en række opslag med bioteknologi som omdrejningspunkt. Det drejer sig både om projektmidler og om støtte til post.doc-stillinger.

18.05.2020 | DCA medarbejdernyhed

GUDP-møder på Skype

GUDP holder den 11. og 12. juni informationsmøder om, hvordan man får del i de knap 100 mio. kr. som bliver udbudt til grønne udviklings- og demonstrationsprojekter inden for landbrugs- og fødevaresektoren.

Viser resultater 1 til 10 ud af 164

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste