08.07.2021 | DCA medarbejdernyhed

Call for abstracts: Arla Food for Health Konference 2021

Kom med til Arla Food for Healths (AFH) årlige konference, som bliver afholdt den 29. september i Aarhus og online. Konferencen består både af præsentationer og en poster session, og du har nu mulighed for at indsende et abstract. Du er også velkommen, selv om du endnu ikke er involveret i AFH-forskning.

31.05.2021 | DCA medarbejdernyhed

Gluds legat åbner for ansøgninger

1. september 2021 er der frist for at søge om støtte fra Gluds Legat til forskningsprojekter inden for land- og skovbrug. Det er muligt at søge om støtte til projekter inden for både grundlæggende og strategisk anvendelsesorienteret forskning.

27.05.2021 | DCA medarbejdernyhed

Vil du vide mere om European Innovation Council og mulighederne for finansiering?

Er du forsker, forskningskoordinator, spinout- eller startup-virksomhed? Så kom med den 10. juni, hvor Aarhus Universitet sammen med the Central Denmark EU Office sætter fokus på finansieringsmulighederne i European Innovation Council (EIC).

18.03.2021 | DCA medarbejdernyhed

Arla Food for Health call for research applications 2021

Hør om finansieringsmuligheder fra Arla Food for Health til forskningsprojekter inden for fødevare- og sundhedsvidenskab i 2021. Online event den 5. maj.

09.03.2021 | DCA medarbejdernyhed

Kom med ideer til Økologi-Kongres 2021

Kongressen er en enestående mulighed for at møde folk fra den økologiske sektor på tværs af faggrænser og for at blive udfordret og inspireret. Netop nu har du mulighed for at byde ind med ideer til kongressens oplæg

19.02.2021 | DCA medarbejdernyhed

Fokusgrupper leverer anbefalinger til det videre strategiarbejde

I slutning af sidste år arbejdede fire fokusgrupper i et intenst forløb med det formål at bidrage med input til en fælles ambition og strategisk retning for fakultetet. Her kan du læse om de mange idéer og input, fokusgrupperne har givet til det videre arbejde med en samlet strategi for Tech.

17.02.2021 | DCA medarbejdernyhed

Superklynge og AU's erhvervssatsning vil løfte vækstlaget inden for fødevarer og bioressourcer

Mere viden til virksomhederne, flere succesfulde startups og nye bæredygtige løsninger inden for fødevarer og bioressourcer. Det er målet for en ny samarbejdsaftale mellem Food & Bio Cluster Denmark og Aarhus Universitets erhvervssatsning.

22.12.2020 | DCA medarbejdernyhed

90 millioner kroner til fødevareerhvervenes grønne omstilling

GUDP har åbnet for ansøgninger til første ordinære ansøgningsrunde i 2021. Der er 90 mio. kr. i puljen, og ansøgningsfristen er den 2. marts klokken kl. 12.00.

22.12.2020 | DCA medarbejdernyhed

50 millioner til forskning, udvikling og innovation i økologisk jordbrug og fødevaresystemer

I samarbejde med ICROFS åbner GUDP for ansøgninger til en pulje på 50 mio. kr. for yderligere at udvikle økologisektoren og styrke økologiens bidrag til samfundet på områder som miljø og klima, biodiversitet, drikkevandsbeskyttelse, dyrevelfærd og sundhed.

12.10.2020 | DCA medarbejdernyhed

Har du nogensinde overvejet at bruge ”citizen science” i din forskning?

Et EIT Food-kursus om at inddrage borgere i videnskabelige aktiviteter, såkaldt ”citizen science” finder sted i efteråret. Kurset vil lære de studerende at anvende principper for ”citizen science” til at skabe aktiviteter, der inddrager borgere, via digitale gamification-platform.

Viser resultater 1 til 10 ud af 173

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste