Kom til Arla Food for Health Konference 2022

Igen i år kan du komme med til Arla Food for Healths konference, som bliver afholdt torsdag den 29. september i Aarhus og online. Konferencen består både af præsentationer og en poster session, og alle interesserede er velkomne.

Kunne du tænke dig at høre mere om de igangværende forskningsprojekter i Arla Food for Health?

Så kom med torsdag den 29. september, når Arla Food for Health inviterer til den årlige konference på Arlas hovedkontor i Aarhus.

 Som sidste år, har du også mulighed for at tage del i konferencen online.

På konferencen vil forskere fra AU og KU præsentere data fra AFH-finansierede forskningsprojekter. Disse projekter sigter mod at forstå sundhedseffekterne bag mejeriprodukter og -ingredienser, in-vitro, in-vivo og i kliniske forsøg.

Derudover er der inviteret to key note speakers: Rikard Landberg fra Chalmers University og Arne Astrup fra Novo Nordisk Fonden.

Tilmelding sker på abmoe@arlafoods.com - Du bedes venligst tilføje, om du er interesseret i at være til stede i Aarhus, eller om du ønsker at deltage online.

Før klokken 13.00 er programmet rettet mod forskere, som er involveret i AFH-projekter eller som påtænker at sende en ansøgning til AFH. Derefter er programmet åbent for alle.

Du kan download PDF-programmet her