Har du tilmeldt dig Research Professional?

Research Professional dækker et omfattende udsnit af nationale og internationale bevillingsmuligheder inden for alle fagområder og er et godt supplement til AU’s egen fondsdatabase, ResearchFunding.net.

http://i8.cmail19.com/ti/j/FE/780/CBC/220026/spacer.gif

I starten af 2017 annoncerede vi første gang universitetets adgang til den engelske fondsdatabase Research Professional - og interessen har allerede været stor. Research Professional er en brugervenlig og omfattende database med bred dækning, og det er der heldigvis mange medarbejdere på AU, der har fået øjnene op for.

Men der er plads til mange flere brugere, så tilmeld dig her og få gavn af den viden og de mange aktuelle ansøgningsmuligheder, som ligger i Research Professional.

Om Research Professional
Research Professional dækker et omfattende udsnit af nationale og internationale bevillingsmuligheder inden for alle fagområder og er et godt supplement til AU’s egen fondsdatabase, ResearchFunding.net. Hvis du opretter en personlig profil, er det muligt at downloade, gemme eller dele dine søgeresultater med andre på AU. Du vil også løbende blive underrettet om nye eller aktuelle bevillinger inden for dit interesseområde.

For at komme godt i gang, anbefaler vi Research Professionals videoguides, som er på deres hjemmeside. Har du spørgsmål eller ønsker du en demonstration af databasen, så kontakt Pernille Grøngaard fra Forskningsstøtteenheden.