GUDP-konference om alternative proteiner

GUDP inviterer til konference om alternative proteiner den 12. november 2020. Titlen er: Alternative proteiner på menuen – fremtidens klimavenlige kost med mindre kød.

02.09.2020 | Lise Bundgaard

Planter, svampe, insekter eller alger – der er mange mulighed for at finde nye proteinkilder til fremtidens fødevarer, hvis menuen skal indeholde færre traditionelle, animalske produkter.

De alternative proteiner har åbenlyst et stort markedspotentiale, som venter på at blive udnyttet af flere aktører i hele fødevaresektorens værdikæde.

Derfor sætter GUDP fokus på alternative proteiner til fødevarer i et dobbelt perspektiv: Som miljø- og klimaløsning og som businesscase. Det sker ved en konference den 12. november 2020.

Læs mere om konferencen på Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside her

Tilmelding kan ske på dette link 

Besøg også temasiden, om de udviklingsprojekter inden for planteprotein til fødevarer, som GUDP støtter

DCA medarbejdernyhed