EU-ERFA netværk

Kommissionen har den 25. juli 2016 offentliggjort samtlige opdaterede arbejdsprogrammer for 2016-2017 i EU’s Forsknings og Innovations program Horizon 2020.

Det kan være en god ide at tjekke arbejdsprogrammerne igennem.

Det er meget forskelligt hvor omfattende ændringerne er fra program til program. I enkelte arbejdsprogrammer drejer opdateringen sig kun om mindre ændringer i callteksten, hvorimod i andre arbejdsprogrammer har man valgt at introducere helt nye calls.

Ændringerne kan dog også omfatte rykning af ansøgningsdeadline samt budgetmæssige ændringer, derfor er et godt råd til ansøgere, at de sikrer sig, at der ikke er sket markante ændringer i netop det arbejdsprogram eller call, de har fundet interesse i.  Ligeledes skal ansøgere være opmærksom på at enkelte calls vil have en meget kort deadline, hvilket er relevant i forhold til ansøgningsprocessen for EUopSTART. Næste cut-off for EUopSTART er den 29. august 2016.

De opdaterede arbejdsprogrammer er at finde på partipant portal, hvor de kan downloades under hvert specifikke Horizon 2020 program eller hvert enkelt opslag. 

Link: http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/home.html