Nyheder

05.09.2017 | DCA medarbejdernyhed

Professor Hanne Damgaard har fået tildelt én af årets ST Awards

Ved årets SUMMER HANGOUT den 25. august uddelte dekanen sædvanen tro seks ST Awards. Blandt prismodtagerne var professor Hanne Damgaard fra Institut for Husdyrvidenskab, som fik tildelt ST's Public Sector Consultancy Award.

Den nylige ottendeplads er den flotteste placering, som Aarhus Universitet hidtil har fået på en verdensrangliste over universiteters jordbrugsforskning. Foto: DCA

05.09.2017 | DCA medarbejdernyhed

Aarhus Universitets jordbrugsforskning i verdenseliten

Aarhus Universitet har fået en flot placering på den seneste ”Academic Ranking of World Universities” og er helt oppe på en ottendeplads, når det kommer til forskning i jordbrugsvidenskab.

28.08.2017 | DCA medarbejdernyhed

Kommercialiseringsinitiativer godt i gang inden for ST’s grønne område

Første fase af ST’s fokus på at kommercialisere teknologier inden for det grønne område har resulteret i ikke mindre end 66 forslag. Nu skal der arbejdes videre med forretningsplanerne for de mest oplagte idéer.

15.08.2017 | DCA medarbejdernyhed

Vind 50.000 kr. og sparring til at knække skallen på dit guldæg

Har du en forretningsidé, der ligger inden for enten landbrug, fødevarer, biomasse eller miljøteknologi? Er forretningsideen også aktuel, ny, realiserbar og har kommercielt potentiale? Så bør du hente ansøgningsskemaet og indsende det senest den 13/10-2017.

14.08.2017 | DCA medarbejdernyhed

Nemmere adgang til rådgivning om EU-finansiering

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har forbedret to hjemmesider om EU-rådgivning og -finansiering. Målet er at gøre det endnu nemmere for virksomheder, forskere og andre interessenter dels at finde EU-rådgivning, dels at søge og administrere projekter finansieret af EU-programmet Horizon 2020.

05.07.2017 | DCA medarbejdernyhed

Folketingets Ombudsmand er nu også tilfreds

Folketingets Ombudsmand noterer, at det nu er slået helt fast, at forskeres ret til at ytre sig som privatpersoner ikke er begrænset af de standardkontrakter om myndighedsbetjening, som ministerier indgår med universiteter.

05.07.2017 | DCA medarbejdernyhed

Miljø- og fødevareminister står ved rammeaftale med Aarhus Universitet

Den rammeaftale om forskningsbaseret myndighedsbetjening for cirka 380 millioner kroner om året, som Aarhus Universitet i februar indgik med Miljø- og Fødevareministeriet, står ved magt. Det oplyser miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.

03.07.2017 | DCA medarbejdernyhed

Har du tilmeldt dig Research Professional?

Research Professional dækker et omfattende udsnit af nationale og internationale bevillingsmuligheder inden for alle fagområder og er et godt supplement til AU’s egen fondsdatabase, ResearchFunding.net.

28.06.2017 | DCA medarbejdernyhed

Universiteternes myndighedsbetjening konkurrence-udsættes

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen vil have fuldt udbytte af den store investering, som Miljø- og Fødevare-ministeriet bruger på forskning. Derfor konkurrence-udsættes universiteternes myndighedsbetjening over de kommende år.

20.06.2017 | DCA medarbejdernyhed

Lotte Rystedt er ansat som kommunikationskonsulent

Lotte Rystedt er pr. 29. maj 2017 ansat som kommunikationskonsulent ved DCA i et barselsvikariat for Nina Hermansen.

Viser resultater 51 til 60 ud af 148

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

105714 / i31