Kom og hør om Horizon Europe - Mødet er foreløbigt udskudt – ny dato udmeldes senere!

Den 16. april (dato vil blive ændret!) kommer Forskningsstøtteenheden og Central Denmark EU Office til Aarhus Universitet i Foulum for at fortælle om Horizon Europe, som er Horizon 2020’s afløser. Kom og hør, hvad det nye program kan gøre for din forskning.

03.03.2020 | Lise Bundgaard

Dato tor 16 apr
Tid 10:00 11:30
Sted Aarhus Universitet, Foulum, lokale M2

I 2021 bliver Horizon Europe afløser for EU’s nuværende forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020. Programmet løber frem til 2027 og forventes at få et budget på 100 milliarder euro fordelt på den syv-årige periode.

Den 16. april kan du møde Forskningsstøtteenheden og Central Denmark EU Office hos Aarhus Universitet i Foulum. De vil præsentere det nye forskningsprogram og fortælle, hvordan du kan bruge Forskningsstøtteenheden og Central Denmark EU Office i forbindelse med dine europæiske projekter.

Program

10.00 – 10.30 Welcome – and DCA departments’ experiences with Horizon partnerships and initiatives, including need for support to applications, by Niels Halberg, DCA. (Lokale M2).

10.30 – 11.30 Horizon Europe in relation to DCA departments and support from AU Research Support Office in Brussels and Aarhus, by Lina Christensen/Rikke Edsjö, CDEU office Brussels and Svend Binnerup, RSO Aarhus. (Lokale M2).

DCA medarbejderarrangement