Nyheder

29.02.2016 | DCA medarbejdernyhed

Bliv en del af en EIP-AGRI fokusgruppe

EIP-AGRI åbner for ansøgning om deltagelse i to nye fokusgrupper inden for emnerne 'Nutrient recycling' og 'Sustainable mobilisation of forest biomass'.

29.02.2016 | DCA medarbejdernyhed

Forskningens Døgn

Aarhus Universitet inviterer i år befolkningen indenfor på Navitas fredag den 29. april kl. 13-17 under overskriften FASCINERENDE FORSKNING. Her har du og dine forskerkolleger mulighed for at præsentere jeres forskning for et bredt publikum. Tilmeldingsfrist 10. marts

15.02.2016 | DCA medarbejderarrangement

Foredrag om de bæredygtige proteiner

Torsdag 3. marts gæster post.doc. Lene Stødkilde-Jørgensen og ph.d.-studerende Vinni Kragbæk Damborg Hovedbiblioteket i Viborg. Her vil de fortælle om deres forskning i lokal og mere bæredygtig proteinproduktion.

10.02.2016 | Administrative forhold

Fremover får du mindre risiko for at få virus på din pc

Torsdag den 25. februar 2016 kl. 10.00 får du installeret en ny tjeneste på din computer, der hedder McAfee SiteAdvisor. Det er en tjeneste, der hjælper med at beskytte dig på internettet ved at rapportere til dig om sikkerheden af de websteder, den finder.

Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen (V) var så begejstret for at høre om forskningsaktiviteterne inden for græs- og spinatfrø på AU Flakkebjerg, at han vil fotograferes med nogle af rekvisitterne og forskerne. Foto: Charlotte Hamann Knudsen

08.02.2016 | DCA medarbejdernyhed

Forskning på AU Flakkebjerg fremvist for fascineret forskningsminister

Viden, vækst og hvordan de to ting hænger sammen blev til fulde illustreret på AU Flakkebjerg, da uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen kom på besøg.

03.02.2016 | DCA medarbejdernyhed

Ny aftale med Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet og DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet har indgået en ny aftale om forskningsbaseret myndighedsbetjening.

03.02.2016 | DCA medarbejdernyhed

GUDP inviterer til informationsmøde

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) inviterer potentielle ansøgere til informationsmøde i København 1. marts 2016. På informationsmødet kan du høre om GUDP-ordningen, og hvordan du søger til dit projekt.