Nyheder

Morten Graversgaard og Jesper Overgård, som mødte et interesseret og veloplagt publikum. Foto: Ulla Sonne Bertelsen.

30.09.2015 | DCA medarbejdernyhed

Foredrag om forskning i Foulum

Borgerne i Viborg fik indblik i forskningen på AU Foulum, da to ph.d.-studerende gæstede Viborg Bibliotek med to foredrag med fokus på bæredygtighed i landbruget.

29.09.2015 | DCA medarbejdernyhed

Lær at skrive en succesfuld ERC-ansøgning

Der er fortsat få ledige pladser på EuroCenters kursus for ERC-ansøgere 'The Successful ERC Applicant'. Kurset er målrettet forskere, der er i gang med eller overvejer at sende en ansøgning til ERC, og til forskningsadministratorer, der arbejder med ERC.

Både børn og køer lod til at have en god oplevelse i søndags. Foto: Linda S. Sørensen
Danmarks Kvægforskningscenter - vejret var som bestilt til dagen. Foto: Linda S. Sørensen
Rundvisning på biogasanlægget i Foulum mens børnene tager "en slapper på stigen". Foto: Jette Ilkjær
Besøgende ser det store HTL-anlæg, som kan omdanne biomasse til råolie. Foto: Jette Ilkjær

23.09.2015 | Anis

1200 besøgende til Åbent Landbrug på AU Foulum

Vejret viste sig fra sin allerbedste side, da 1200 gæster besøgte de tre lokaliteter ved Aarhus Universitet i Foulum i forbindelse med Åbent Landbrug. Både ved Danmarks Kvægforskningscenter, Biogasanlægget samt i bygning L38 var der masser af aktiviteter og ny viden at hente for de mange fremmødte.

17.09.2015 | DCA medarbejdernyhed

Nyhedsbrev fra uddannelses- og Forskningsministeriet

Læs blandt andet om ny netværkspulje, der skal styrke dansk deltagelse i Horizon 2020 og om kurset "Den gode ansøgning til Horizon 2020" Se nyhedsbrevet her

Projekt seniorforsker Jan Lassen er valgt som ny vicepræsident for den husdyrgenetiske kommission under EAAP - European Federation of Animal Science. Arkivfoto

14.09.2015 | DCA

Ny vicepræsident i europæisk kommission for forskning i genetik

En forsker fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik er valgt som vicepræsident i en forskningskommission i European Federation of Animal Science (EAAP).

Ledelsen for masteruddannelsen "Vurdering af husdyrvelfærd i primærproduktionen" fra venstre: Inger Anneberg, Jan Tind Sørensen, Tine Rousing, Lene Munksgaard og Mette Herskin.

09.09.2015 | Anis

AU-forskere fra Institut for Husdyrvidenskab er nomineret til titlen som Årets Dyreven

På baggrund af arbejdet med at etablere Masteruddannelsen i Vurdering af husdyrvelfærd i primærproduktionen er en gruppe forskere ved Institut for Husdyrvidenskab indstillet til prisen Årets Dyreven.