Kontor til fri afbenyttelse i Agro Food Park

På vegne af jordbrugs- og fødevareforskningen ved AU lejer DCA et kontorlokale i Agro Food Park.
Lokalet har seks arbejdspladser, og de fem kan frit benyttes af medarbejdere fra institutter tilknyttet DCA1.

Sådan finder du lokalet

Lokalet ligger i bygning 13 og har nr. 1.78.

Brug indgangen i bygning 13 - tag trappen til 1. sal. Gå ind ad døren ved kaffeautomaten - ved bordfodboldbordet drejer du til venstre - og for enden af den korte gang finder du kontoret.

Reserver et bord

Hvis du vil benytte kontoret, skal du på forhånd reservere et skrivebord. Det gør du rent praktisk via din Outlook Kalender. Under fanebladet ”Startside” klikker du først på ikonet ”Åbn kalender” og derefter på ”Fra lokaleliste”.

Såfremt du er ansat i et af DCA-institutterne, har du så mulighed for at vælge AFP – skrivebord 1 - 5, DCA (skriv evt. AFP i søgefeltet for at få lokalerne til at komme frem).

Du kan nu se i kalenderen, om skrivebordet er ledigt, og du sender derefter en mødeinvitation fra din egen kalender for det tidsrum, du har brug for. I emnefeltet skriver du dit navn.

Mødelokaler

Kontoret kan eksempelvis benyttes i forbindelse med møder med virksomheder i Agro Food Park. Via kontoret kan der reserveres et lokale til brug for møder. Man kan således også holde møder med eksterne gæster.

De små mødelokaler uden navn kan bruges uden booking, hvis de er ledige; eksempelvis lokalet lige uden for AUs kontor.

Wifi/internet

Der er netværkskabler ved alle borde. Det er også muligt at tilgå WIFI - find netværket AFPGuest; der er ingen kode.

Printer

Du kan bruge printeren i printrummet på gangen udenfor (rummet er markeret med et skilt med et print-logo på)

Guide til installation af printer

Adgangskort - uden for normal arbejdstid

Hvis man har behov for at bruge kontoret uden for normal arbejdstid, er det muligt at låne et adgangskort. Dette kan ske ved henvendelse til receptionen i Foulum.

Kaffe/frokost

Kaffe kan gratis hentes i automaten ved trappen. Der er mulighed for at spise frokost i kantinen fra ca. 11.30 til 12.30 (buffet og sandwich).

AU/DCA er ikke medlem af kantineordningen, og der skal betales fuld pris for frokost direkte ved kasseterminalerne.

Yderligere information

Via kontoret er der også mulighed for at benytte de tilbud, som AFP tilbyder deres lejere. Det kan fx være tilbud om netværksarrangementer med fokus på videndeling og matchmaking.

Yderligere oplysninger om Agro Food Park kan findes her

1Følgende institutter er tilknyttet DCA: Institut for Fødevarer, Institut for Agroøkologi, Institut for Husdyrvidenskab, Institut for Molekylærbiologi og Genetik samt Institut for Ingeniørvidenskab.