• Velkommen til:

Intranet for medarbejdere i DCA

Medarbejdernes indgang til DCA - rådgivning, information og nyheder

Nyheder

20.03.2018 | DCA medarbejdernyhed

Et spadestik dybere i fødevarerne

Man siger, at selv den længste rejse starter med det første skridt. På samme vis med ambitiøse byggerier: her er finder også et nybygget institut på godt 9000 kvm sin begyndelse med et spadestik. Således også den nye institutbygning for Institut for Fødevarer, der fik sin begyndelse en smuk forårsdag.

19.03.2018 | DCA medarbejdernyhed

Første spadestik til Institut for Fødevarers nye bygninger

Aarhus Universitet tager første spadestik til nye bygninger til Institut for Fødevarer den 20. marts, hvor regionsformand, borgmester og AU-rektor er blandt deltagerne. Nybyggeriet skal ligge i Agro Food Park i Skejby.

14.03.2018 | DCA medarbejdernyhed

Ansøgning om Kølpin Ravns Legat er åbnet

Legat fra botaniker og plantepatologen Frederik Kølpin Ravn uddeles igen i 2018. Ansøgninger skal indsendes senest 9. april 2018.

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Kontakt DCA Centerenheden

DCA Centerenheden tilbyder rådgivning og sparring i forbindelse med myndighedsbetjening, erhvervssamarbejde, kommunikation og deltagelse i internationale forskningsprogrammer. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.


Bibliotek

Besøg bibliotekets hjemmeside

Specifikt for Foulum, Årslev og Flakkebjerg 

Studerende og ansatte på Foulum, Årslev og Flakkebjerg serviceres af Anne Mette Emdal Navntoft, Foulum.

  • Bygning: PV22 - 2058
  • Tlf: 87156095 / 93508541
  • Mail: amen@au.dk 

Indhold på Intranettet

Har du forslag eller indhold til Intranettet, hører vi gerne fra dig.

Kontakt Jette Ilkjær eller Nina Hermansen 


Eksterne nyheder fra DCA

Vi spiser og drikker med alle vores sanser. Foto: Colourbox

11.03.2019 | Food, DCA

Smag foregår lige så meget i hjernen som i munden

Når du drikker en sodavand, sidder smagen ikke kun i den brusende væske. Vi smager nemlig med alle vores sanser. Nu vil forskerne undersøge, hvordan man reducerer sukkermængden i søde drikkevarer – uden at de opleves som mindre søde. Det sker ved at skrue på alle de andre faktorer, foruden sukker og sødemidler, der spiller ind på smagsoplevelsen.

Kvindelige erhvervsskoleelever finder det signifikant mere meningsfyldt og spændende at spise sundt sammenlignet med de mandlige medstuderende. Foto: Colourbox

11.03.2019 | DCA

Mænd på erhvervsskoler har stadig færre point på sundhedskontoen

På sundhedsfronten halter mændene på erhvervsskoler efter de kvindelige medstuderende, der i gennemsnit er mere motiverede til og spiser mere sundt, samtidig med at de ved mere om sund mad.

Mogens Støvring Hovmøller er udnævnt til professor i plantepatologi. Foto: Jesper Rais

06.03.2019 | Agro, Navne , DCA

Ny professor i plantepatologi ved Aarhus Universitet

Mogens Støvring Hovmøller er udnævnt som professor i plantepatologi ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet.

Mælkeproduktion påvirker mere end blot klimaet - også eksempelvis biodiversitet og jordens kulstoflagring påvirkes. Foto: Colourbox

06.03.2019 | Agro, Klima, DCA

Mælkeproduktion påvirker mere end klimaet

Når man vurderer fødevarers påvirkning af miljøet, er det vigtigt ikke bare at se på klimaet, men også inkludere effekterne på biodiversitet, økotoksicitet og jordens kulstofændringer.

Nyt om navne

14.12.2015 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Ny adjungeret lektor i fødevaremikrobiologi

Tidl. forsker og indehaver af virksomheder ISI Food Protection, Dieter Elsser-Gravesen, bliver tilknyttet Institut for Fødevarer som adjungeret lektor i fødevaremikrobiologi.

12.10.2015 | Navne

Carl-Otto Ottosen er pr. 1. oktober udnævnt til professor ved Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet.

22.06.2015 | Navne

Klaus Lønne Ingvartsen er ansat i endnu en periode som leder af Institut for Husdyrvidenskab i AU Foulum

Viser resultater 16 til 18 ud af 18

Forrige 1 2 3 4 5 6

515 / i31