• Velkommen til:

Intranet for medarbejdere i DCA

Medarbejdernes indgang til DCA - rådgivning, information og nyheder

Nyheder

11.03.2019 | DCA medarbejdernyhed

Der kan søges midler fra Aarhus Universitets Forskningsfond

Der er mulighed for at søge om AUFF Starting Grants. Dekaner kan søge midler til nye, væsentlige flagskibe.

06.03.2019 | DCA medarbejdernyhed

Forslag til fortætning i A-bygningerne

En arbejdsgruppe med repræsentanter fra institutter, sektioner og personaleforening har udarbejdet en indstilling om fortætning i A-bygningerne. Der er forslag til fordeling af kontorpladser samt placering af mødelokaler, fitnessredskaber og sociale aktiviteter.

22.02.2019 | DCA medarbejdernyhed

The Bright Idea - An innovation award

On the 22nd of May 2019 The Otto Moensted Foundation’s scientific innovation award "The Bright Idea" will be awarded for the first time. At this event, The Otto Moensted Foundation will recognize bright ideas from students and young researchers as well as their contributions to the development of Denmark’s trade and industry. In total, 350,000 DKK…

Arrangementer


Eksterne nyheder fra DCA

specielt langtidsholdbart laktosefri mælk kan have udfordringer i forhold til holdbarhed, stabilitet og kvalitet, herunder smag og udseende, når det opbevares ukølet over længere tid, som det er tilfældet mange steder i verden. Derfor nærstuderer forskere fra Aarhus Universitet lige nu, hvordan de såkaldte laktase-enzymer, der tilsættes laktosefri UHT-mælk, så laktoseintolerante kan tåle den, påvirker mælken – og om noget kan forbedres.

20.08.2019 | DCA, Food, Mælk

Nye og renere enzymer skal højne kvaliteten af langtidsholdbar laktosefri mælk

Langtidsholdbar mælk, kaldet UHT-mælk, er et voksende globalt marked. Men særligt langtidsholdbart laktosefri mælk kan have udfordringer i forhold til holdbarhed, stabilitet og kvalitet, herunder smag og udseende, når det opbevares ukølet over længere tid, som det er tilfældet mange steder i verden. Derfor nærstuderer forskere fra Aarhus…

Hildegarde Heymann er en af verdens førende eksperter inden for forskning i sensorik og fødevarekvalitet. Hun er pr. 1. aug. 2019  adjungeret professor ved AU FOOD.

20.08.2019 | DCA, Institut for Fødevarer, Food

En af verdens førende sensorik-eksperter bliver adjungeret professor ved AU FOOD

Professor Hildegarde Heymann fra University of California, Davis er nu adjungeret professor i “Avancerede sensoriske metoder til innovation i fødevarekvalitet” ved Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet.

Selveje, indtjeningskrise og nye ejerskabsmuligheder i landbruget var blandt emnerne på debatmødet i januar. Foto: Janne Hansen

02.08.2019 | Agro, DCA

Ny rapport om virksomhedskonstruktioner i fremtidens danske landbrug

En ny rapport opsamler de vigtigste pointer fra debatmøde om fremtidens virksomhedskonstruktioner i dansk landbrug.

Maria Knadel har været med til at udvikle en ny og hurtigere metode til at forudsige transporten af kemiske stoffer gennem jord. Læs mere på side 14 i årsberetningen fra DCA. Foto: Søren Kjeldgaard, AU Foto.

08.07.2019 | DCA, DCA medarbejdernyhed

Årsberetning oversat til engelsk

Årsberetningen fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug er netop udkommet på engelsk.

Nyt om navne

16.03.2016 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Postdoc fra AGRO er eneste AU-modtager af FTP-bevilling

AU’s eneste modtager af midler fra Det Frie Forskningsråd |Teknologi og Produktions seneste postdoc-bevillingsrunde er fra AGRO.

06.03.2016 | Navne , DCA medarbejdernyhed

Ny professor i bæredygtighed

Tommy Dalgaard ved Institut for Agroøkologi er udnævnt til professor i jordbrug og bæredygtig ressourceanvendelse.

25.01.2016 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Eliteforsker bliver professor ved Institut for Fødevarer

Hanne Christine Bertram er ansat som professor i fødevaremetabolomics ved Institut for Fødevarer.

Viser resultater 10 til 12 ud af 18

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

515 / i31