Nyt om navne

13.11.2017 | Navne

Ung jordforsker fra Aarhus Universitet er en vinder

Forsker Emmanuel Arthur fra Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, har vundet en prestigefuld international pris.

02.10.2017 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Seniorforsker Karen Thodberg nomineret til Årets Dyreven

Karen Thodberg fra Institut for Husdyrvidenskab er blevet nomineret til Årets Dyreven. Dyrenes Beskyttelse begrunder nomineringen med, at Karen, i sin forskning, sætter et vigtigt fokus på relationen mellem dyr og mennesker i en tid, hvor dyr oftere og oftere bruges i terapi. Du kan stemme på din favorit til Årets Dyreven frem til den 12. oktober.

22.09.2017 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Lene Hegelund er ansat som myndighedskoordinator

DCA Centerenheden har per 1. september 2017 ansat Lene Hegelund i en ledig stilling som myndighedskoordinator.

20.09.2017 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Lene Munksgaard tildelt Aarhus Universitets Jubilæumsfonds Forskningsformidlingspris

Professor Lene Munksgaard er blevet tildelt Aarhus Universitets Jubilæumsfonds Forskningsformidlingspris som en anerkendelse af fremragende og banebrydende formidling af viden fra universitetet til samfundet. Med prisen følger 100.000 kroner.

05.09.2017 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Professor Hanne Damgaard har fået tildelt én af årets ST Awards

Ved årets SUMMER HANGOUT den 25. august uddelte dekanen sædvanen tro seks ST Awards. Blandt prismodtagerne var professor Hanne Damgaard fra Institut for Husdyrvidenskab, som fik tildelt ST's Public Sector Consultancy Award.

20.06.2017 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Lotte Rystedt er ansat som kommunikationskonsulent

Lotte Rystedt er pr. 29. maj 2017 ansat som kommunikationskonsulent ved DCA i et barselsvikariat for Nina Hermansen.

06.03.2017 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Lars Bødker er ansat som ny myndighedskoordinator

DCA Centerenheden har per 1. marts ansat Lars Bødker i en ledige stilling som myndighedskoordinator.

07.11.2016 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Ulla Sonne Bertelsen er ansat som ny myndighedskoordinator

DCA Centerenheden har per 1. november ansat Ulla Sonne Bertelsen i en ledige stilling som myndighedskoordinator.

Som udviklingschef ved gartneriet Knud Jepsen har Kai Lønne Nielsen været med til at udvikle dyrkningen af Kalanchoë.

18.04.2016 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Ny adjungeret lektor skal sikre et tættere samarbejde med gartnerisektoren

Tidligere seniorforsker og nuværende udviklingschef hos Knud Jepsens A/S, Kai Lønne Nielsen, bliver tilknyttet Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet som adjungeret lektor.

16.03.2016 | DCA medarbejdernyhed, Navne

Postdoc fra AGRO er eneste AU-modtager af FTP-bevilling

AU’s eneste modtager af midler fra Det Frie Forskningsråd |Teknologi og Produktions seneste postdoc-bevillingsrunde er fra AGRO.

Viser resultater 1 til 10 ud af 18

1 2 Næste