Foto: Colourbox

26.04.2019 | DCA medarbejdernyhed

Nu er der åben for projektansøgninger til Arla Food for Health

Det overordnede tema er: Dairy related food matrix.

11.03.2019 | DCA medarbejdernyhed

Der kan søges midler fra Aarhus Universitets Forskningsfond

Der er mulighed for at søge om AUFF Starting Grants. Dekaner kan søge midler til nye, væsentlige flagskibe.

22.02.2019 | DCA medarbejdernyhed

The Bright Idea - An innovation award

On the 22nd of May 2019 The Otto Moensted Foundation’s scientific innovation award "The Bright Idea" will be awarded for the first time. At this event, The Otto Moensted Foundation will recognize bright ideas from students and young researchers as well as their contributions to the development of Denmark’s trade and industry. In total, 350,000 DKK…

Kortlægningen af AUs fødevarekompentencer er udgivet som rapport.

10.10.2018 | Jordbrug og fødevarer

Kortlægning af AU's fødevareforsknings-kompetencer

Pjecen "Enabling world-class food innovation and sustainable food production - with interdisciplinary research solutions from Aarhus University" er nu udkommet.

14.08.2018 | DCA medarbejdernyhed

Miljø- og fødevareministeren besøgte AU Foulum

Mandag den 13. august havde AU Foulum besøg af miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

30.05.2018 | DCA medarbejdernyhed

Tjek på reglerne for forvaltning af eksterne midler på AU?

Der følger mange regler og forpligtigelser med, når du har et eksternt finansieret forskningsprojekt. AU-Økonomi har nu gjort det nemt for dig at få et overblik over alt dette i en revideret udgave af Instruksen i online-format

25.05.2018 | DCA medarbejderarrangement

Forskere fra USA og Danmark præsenterer resultater fra forskning i økologisk planteproduktion

Kom og vær med, når fem amerikanske forskere præsenterer økologiske forskningsaktiviteter og resultater sammen med forskere fra AU (AGRO og ENG).

06.04.2018 | DCA medarbejdernyhed

Overenskomstforhandlinger (OK18)

Få et overblik over, hvordan en eventuel konflikt i forbindelse med overenskomstforhandlingerne 2018 vil påvirke dig som ansat på AU.

20.03.2018 | DCA medarbejdernyhed

Et spadestik dybere i fødevarerne

Man siger, at selv den længste rejse starter med det første skridt. På samme vis med ambitiøse byggerier: her er finder også et nybygget institut på godt 9000 kvm sin begyndelse med et spadestik. Således også den nye institutbygning for Institut for Fødevarer, der fik sin begyndelse en smuk forårsdag.

19.03.2018 | DCA medarbejdernyhed

Første spadestik til Institut for Fødevarers nye bygninger

Aarhus Universitet tager første spadestik til nye bygninger til Institut for Fødevarer den 20. marts, hvor regionsformand, borgmester og AU-rektor er blandt deltagerne. Nybyggeriet skal ligge i Agro Food Park i Skejby.

Viser resultater 1 til 10 ud af 117

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste