Nyheder

Adjungeret professor Ole Green og lektor René Gislum præsenterede den nyudviklede ”Robotti”, der er en såkaldt selvkørerende redskabsbærer. Foto: Claus Bo Andreasen

18.11.2018 | DCA

Minister fik nyt indblik i landbrugsforskningen

Der var bæredygtige energisystemer og selvkørende maskiner på programmet, da forsknings- og uddannelsesministeren besøgte AU Foulum.

Kortlægningen af AUs fødevarekompentencer er udgivet som rapport.

10.10.2018 | Jordbrug og fødevarer

Kortlægning af AU's fødevareforsknings-kompetencer

Pjecen "Enabling world-class food innovation and sustainable food production - with interdisciplinary research solutions from Aarhus University" er nu udkommet.

20.08.2018 | Anis

Åbent Landbrug på Danmarks Kvægforskningscenter ved AU-Foulum

Nu har du chancen for at få et unikt indblik i mælkeproduktion og kvægforskning, når Danmarks Kvægforskningscenter den 16. september 2018 byder velkommen til en spændende dag på et moderne højteknologisk kvægbrug. Dørene er åbne fra kl. 10-16 og alle er velkomne.

14.08.2018 | DCA medarbejdernyhed

Miljø- og fødevareministeren besøgte AU Foulum

Mandag den 13. august havde AU Foulum besøg af miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

Tirsdag 26. juni 2018 besøgte en delegation fra WEHDZ Aarhus Universitet, hvor der blev underskrevet en fælles MoU (Memorandum of Understanding) med henblik på at etablere fælles innovationsaktiviteter ved Aarhus Universitet i Foulum. Foto: Ole Mortensen

29.06.2018 | DCA

Aarhus Universitet indgår nyt samarbejde med kinesisk hi-tech-region

Science and Technology ved Aarhus Universitet har sammen med Viborg Kommune indgået en samarbejdsaftale med den kinesiske region Wuhan East Lake National High-Tech Development Zone (WEHDZ). Målet er at etablere et samarbejde med udgangspunkt i aktiviteterne i Foulum.

I årets Perspektiv kan du bl.a. møde professor Hanne C. Bertram, der i 2017 modtog Uddannelses- og Forskningsministeriets EliteForsk-pris. Foto: Ditte Valente/Eliteforsk 2017

10.06.2018 | DCA

Ny årsberetning: Kom i marken med Aarhus Universitet

DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug har netop udgivet årsberetningen for 2017.

30.05.2018 | DCA medarbejdernyhed

Tjek på reglerne for forvaltning af eksterne midler på AU?

Der følger mange regler og forpligtigelser med, når du har et eksternt finansieret forskningsprojekt. AU-Økonomi har nu gjort det nemt for dig at få et overblik over alt dette i en revideret udgave af Instruksen i online-format

25.05.2018 | DCA medarbejderarrangement

Forskere fra USA og Danmark præsenterer resultater fra forskning i økologisk planteproduktion

Kom og vær med, når fem amerikanske forskere præsenterer økologiske forskningsaktiviteter og resultater sammen med forskere fra AU (AGRO og ENG).

06.04.2018 | DCA medarbejdernyhed

Overenskomstforhandlinger (OK18)

Få et overblik over, hvordan en eventuel konflikt i forbindelse med overenskomstforhandlingerne 2018 vil påvirke dig som ansat på AU.

20.03.2018 | DCA medarbejdernyhed

Et spadestik dybere i fødevarerne

Man siger, at selv den længste rejse starter med det første skridt. På samme vis med ambitiøse byggerier: her er finder også et nybygget institut på godt 9000 kvm sin begyndelse med et spadestik. Således også den nye institutbygning for Institut for Fødevarer, der fik sin begyndelse en smuk forårsdag.

Viser resultater 1 til 10 ud af 135

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste