ons 30 jan
11:00-16:00 | Auditoriet, AU Foulum, Tjele
SeniorVIP-møde: Perspektiver for AU Foulum
Onsdag 30. januar inviteres alle SeniorVIP til et møde om perspektiverne for AU Foulum.
ons 20 feb
19:00-21:00 | AU Foulum, auditoriet
Offentligt foredrag: Klimaændringer - den danske vinkel
Hør Professor Jens Hesselbjerg Christensen fra Niels Bohr Instituttet, Københavns Universitet, fortælle om de atmosfæreprocesser og mekanismer, som ligger bag klimaændringerne, og om de FN-rapporter som i stor detalje udreder, hvad vi ved om de igangværende klimaændringer, deres konsekvenser og hvad fremtiden byder på. Og hør om konsekvenserne i Danmark.
tor 14 mar
19:00-21:00 | AU Foulum, auditoriet
Offentligt foredrag: Jorden - vores urolige klode
Det er klodens urolighed, som holder Jordens overflade beboelig og smuk for væsener som os. Men i en verden hvor mennesket i stigende grad er herre over sine eksistensvilkår, står jordskælv og tsunamier tilbage som nogle særligt voldsomme og uforudsigelige trusler, som vi gerne vil forstå for bedre at kunne beskytte liv, ejendom og infrastruktur. Vi inviteret til et spændende foredrag med lektor Bo Holm Jacobsen fra Aarhus Universitet.